Ndihmo familjen me aladini family

Duke bërë pazarin tek ne ju përfitoni gjithçka do ju duhet për të ndihmuar familjen tuaj në Shqipëri

Benefitet nëse bëheni pjesë e Aladini Family

Zgjidh planin tënd
100%

Siguri dhe
Besueshmëri

“Lekët do të kthehen mbrapsht nëse muajt e parë nuk ju pëlqen shërbimi.”

Ne jemi kompania me më shumë eksperiencë në shitjet online në Shqipëri. E nisëm si kompania e parë shqiptare për shitjet në internet në 2011 dhe më pas në 2020 u zhndëruam në Aladini Trade Partner me menaxhimin e disa prej platformave më të mëdha në Shqipëri si Aladini, Bukinist, Beba etj.

Të gjitha transaksionet dhe i gjithë aktiviteti jonë është në përputhje me rregullat Shqiptare, ne operojmë me Niptin M02311002E dhe të gjitha transaksionet tona do jenë të regjistruara dhe deklaruara nëpërmjet këtij nipti me qëllim transparencën dhe sigurinë tuaj. Stafi jonë dhe 400 partnerët tanë kanë nënshkruar të gjithë kontratë konfidencialiteti dhe ne do sigurohemi që kjo kontratë të mos prishet për të siguruar ndaj jush dhe familjes tuaj siguri të plotë në shërbim dhe të dhënat tuaja.

Zgjidh planin tënd

Zgjidh planin që do të ndihmosh familjen tënde nga sot.

Paketa Basic

139 / 3 Muaj
 • 3 Shporta me ushqime bazike 40 Euro ?
  • 3 Shporta me ushqime bazike per 3 muaj

 • Transporti FALAS për çdo porosi në Shqipëri. ?
  • Transporti FALAS për çdo porosi në Shqipëri.

  Për çfarë do lloj blerje që ju do bëni për tu dërguar prindërve tuaj tek Aladini transporti do të jetë falas. Periudha falas zgjat sipas llojit të paketës që do të blini.
 • Ulje 1% për çdo produkt tek Aladini ?
  • Ulje 1% për çdo produkt tek Aladini.

  Për çdo produkt të tregëtuar tek www.aladini.al ju do të keni ulje sipas paketes që do merrni. Çmimi do të jetë i ulur sapo të hyni me llogarinë tuaj tek Aladini.
 • Paketa shëndetësore me ulje ?
  • Paketa shëndetësore me ulje.

  Eskluzivisht për klientët me statusin Aladini Family ne do të kemi paketa shëndetësore të krijuara për familjarët tuaj me çmime eskluzive.
 • Oferta eskluzive për familjarët ?
  • Oferta eskluzive për familjarët.

  Çdo muaj do të sigurojmë nëpërmjet rrjetit tone të gjërë të partnerëve oferta eskluzive për produkte dhe shërbime për familjarët tuaj.
6.33 Kosto mujore e benefiteve ekstra
Bli këte plan

Paketa Gold

499 / 12 Muaj
 • 12 Shporta me ushqime bazike 40 Euro ?
  • 12 shporta per 12 muaj

 • Transporti FALAS për çdo porosi në Shqipëri. ?
  • Transporti FALAS për çdo porosi në Shqipëri.

  Për çfarë do lloj blerje që ju do bëni për tu dërguar prindërve tuaj tek Aladini transporti do të jetë falas. Periudha falas zgjat sipas llojit të paketës që do të blini.
 • Ulje 5% për çdo produkt tek Aladini ?
  • Ulje 5% për çdo produkt tek Aladini.

  Për çdo produkt të tregëtuar tek www.aladini.al ju do të keni ulje sipas paketes që do merrni. Çmimi do të jetë i ulur sapo të hyni me llogarinë tuaj tek Aladini.
 • Paketa shëndetësore me ulje ?
  • Paketa shëndetësore me ulje.

  Eskluzivisht për klientët me statusin Aladini Family ne do të kemi paketa shëndetësore të krijuara për familjarët tuaj me çmime eskluzive.
 • Oferta eskluzive për familjarët ?
  • Oferta eskluzive për familjarët.

  Çdo muaj do të sigurojmë nëpërmjet rrjetit tone të gjërë të partnerëve oferta eskluzive për produkte dhe shërbime për familjarët tuaj.
 • Agjent i dedikuar për t'ju gjetur produktet apo shërbimet që ju duhen. ?
  • Agjent i dedikuar për t'ju gjetur produktet apo shërbimet që ju duhen.

  Ne do ju vendosim në dispozicion një agjent i cili do të marrë kërkesat tuaja dhe do të sigurohet që ti gjejë ato produkte me çmimet më të mira.
 • Teleshendeti për 1 Vit dhe ulje në rrjetin Sigal ?
  • Teleshëndeti për 1 vit.

  Nëse blini paketën Gold një prej familjarëve tuaj do të pajisjet me kartën e shëndetit Teleshëndet nga Sigal. Ku do të ketë 1 vit abonimin për doktorin nga telefoni dhe përfitimet e kartës së shëndetit.
1.58 Kosto mujore e benefiteve ekstra
Bli këte plan

Karakteristikat e shportës

Shporta do të përgatitet nga ne çdo muaj që të kursejmë kohën tuaj. Ne do të përzgjedhim produktet që mendojmë janë më të përshtatshëm dhe kanë ofertat më të mira. Megjithathë ju mund ta kërkoni personalizimin e saj sipas dëshirës tuaj.

Ne do ju dërgojmë një email një javë përpara se të nisim shportën dhe ju do keni kohë ta shikoni dhe ndryshoni atë përpara se të niset.

Kryesisht ne në shportë do të përzgjedhim ushqimet bazike për familjarët tuaj, por do të varjojë sipas sezonit dhe sipas kërkesave që shikojmë nga familjarët tuaj.

Shporta Muaji Gusht

Media

Hapja e dyqanit Omni-Channel te ALADINI ne Tirane

Business mag

“Aladini.al”, kompania më e madhe shitjeve online në Shqipëri

Koha jonë

Grupi Balfin bën pjesë të saj “Dyqan Taxi”, hyn në sektorin e shit-blerjeve online

Monitor

Aladini ul tapetin fluturues në Shqipëri, zbulohet platforma më e madhe online në vend

Lapsi

Blerje në kohë koronavirusi, çfarë po porosisin më shumë shqiptarët online

NOA

Aladini ul tapetin fluturues në Shqipëri, zbulohet platforma më e madhe online në vend

TPZ